T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / KOVANCILAR - Şehit Muhammed Ata Kıratlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İlk maçımızdan 3-1 lik Skorla galibiyet aldık. Emeği geçen herkese TEBRİKLER...

May

Okulumuz, Kovancılar İlçesi "Liseler Arası Voleybol Turnuvası" nda birinci olmuştur.

Mrt

Elazığ Valiliği İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından öğrencilerimize siber suç ve siber zorbalık konularında eğitim verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 108. yılı nedeniyle okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile etkinlik düzenlendi.

Kas

"Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 84.yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz..."

May

Turnuva sonucu:

1. Atatürk Ortaokulu,

2. Şttyd Ortaokulu,

3. Ş.Mehmet Kaya Çelik Ortaokulu oldu.

Turnuvada görevli  beden eğitimi öğretmenlerimize  İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat KAYA tarafından plaket takdim edildi.